Comenzile se pot face pe site-ul online www.kitpro.ro . Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate online de catre clienti.

Comenzile nu se confirma telefonic! Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul Kit Pro Professional.

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail!  Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Te asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme.

Cum cumpar

Comanda se poate face:

  • Direct pe site urmand instructiunile de mai jos.

Comanda minima pe site-ul KitPro.ro este de 59 lei.


Livrarea produselor:

  • URGENT CARGUS / SameDay – Livrare in 24 -48 ore – 18 RON
  • EasyBox SameDay – 15 RON
  • Livrarea este GRATUITA prin curier rapid in 24 – 48 ore la comenzi de peste 499 lei

Taxele de livrare sunt fixe si sunt valabile pentru orice localitate din Romania. 
Livrarea in 24 – 48 ore prin curier rapid (in zilele lucratoare) este disponibila doar pentru comenzile plasate pana la ora 15:00 in ziua curenta.
Comenzile plasate dupa ora 15:00 se livreaza in 48-72 ore prin curier rapid.


Plata Produselor

1. Plata in sistem ramburs – plata se va face în momentul in care coletul este livrat de firma de Curierat Rapid.

2. Plata online prin Card

• Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

• Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și ElectronMASTERCARD si MAESTRO.

• Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

• Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 – codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 – data de expirare;

                 – ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

• Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

• Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

• Procesarea datelor de card se face prin serverele euplatesc.ro .

In conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 15 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou.Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de cateva minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.